Het Klein Domein is ontstaan in 1994, toen de kinderopvang zich sterk ontwikkelde en er steeds meer vraag kwam vanuit de sector om goed en specifiek ergonomisch meubilair. Als meubelmaker met een brede technische achtergrond heb ik producten ontworpen en gemaakt, die door de branche zeer goed ontvangen werden. Bedieningsgemak en goede kwaliteit daar gaat het om! Meubels uit de beginfase komt men daarom nog steeds tegen in vele kindercentra.

Duurzaam en op maat

Doordat alle meubeldelen in eigen beheer gemaakt worden met een moderne CNC machine is het mogelijk om heel klant specifiek te werken.

Veel ontwikkelingen en systemen zijn ook heel goed inzetbaar gebleken in andere sectoren. Daarom was het door ontwikkelen van meubilair voor de zorg een logische volgende stap.

Door ontwikkeling van goede eigen systemen en degelijke producten, in combinatie met een sterke klantenbinding is mijn manier van werken alom gewaardeerd. Het voordeel is korte lijnen zodat heel snel en accuraat met vakkennis projecten gerealiseerd kunnen worden.

Natuurlijk milieubewust

In deze tijd van schaars wordende grondstoffen en beperkte budgetten ben ik groot voorstander van hergebruik van producten als ook het repareren van meubilair. Voor U betekent dat verantwoord investeren in degelijkheid en betrouwbare service. Het groene denken vindt u daarom sterk terug in de opzet van het programma. De kwaliteit van b.v. de hefsystemen bij aankleedmeubels maakt hergebruik mogelijk. Hierdoor kunt fors op kosten besparen wanneer u weer nieuw wilt inrichten.
Wanneer het meubel versleten is, kunt u simpelweg het kastdeel vervangen waardoor het meubel voor een nieuwe cyclusgeschikt is, zonder verlies van kwaliteit.

Een goed uitgeruste werkplaats met een metaal afdeling, een hout afdeling en spuiterij biedt zeer veel mogelijkheden